Een staat van continue verbetering

Meer traffic, meer leads en sales en scherper marktinzicht zijn maar een paar effecten van website optimalisatie. Door uw website in een staat van continue verbetering te brengen, bouwt u aan een zekere toekomst in een steeds verder digitaliserende wereld.

7 stappen naar betere vindbaarheid

Leer om zelf SEO uit te voeren met deze e-mail cursus. Gedurende een week ontvangt u elke dag een concreet stappenplan om de vindbaarheid van uw organisatie te verbeteren.


Hoe werkt website optimalisatie?

  • Waar is optimalisatie voor nodig? Wilt u meer potentiele klanten bereiken? Of laat de mobiele gebruiksvriendelijkheid te wensen over?
  • Krijgen uw bezoekers het gevoel dat ze op de juiste plek zijn bij een bezoek aan uw website? Is de informatie makkelijk te vinden of raken uw bezoekers gefrustreerd door slechte navigatie?
  • Een snelle laadtijd en een website die goed schaalt naar alle verschillende apparaten zijn belangrijke factoren voor vindbaarheid en een goede gebruikservaring.
  • Welk conversiepunt zit er in uw website en hoe kan dit gewenste resultaat verbeterd worden met doorlopende A/B tests?

Wat is website optimalisatie?

1

Zoekmachine Optimalisatie

Snel zichtbaar in zoekmachines betekent meer relevante bezoekers zonder advertentie kosten. SEO is de meest kosteneffectieve manier om de beste resultaten uit je website te halen.

2

Laadtijd Optimalisatie

Een website met een snelle laadtijd zorgt voor een goede gebruikservaring én een hogere ranking in Google. Dit resulteert in betere prestaties van jouw website en uiteindelijk meer conversies.

3

Web Analytics

Meten = weten: webanalytics is de basis voor website optimalisatie. Zo krijg je inzicht in de kosten en baten van jouw website en kan je met slimme beslissingen je business vergroten.

4

Content Optimalisatie

Met een gebruiksvriendelijke website zorg je dat jouw klanten over de streep worden getrokken, maar een goede website met de juiste content zorgt voor nog veel meer.

5

Social Media Marketing

Spreek je klanten aan op de media waar zij zich bevinden. Gerichte advertenties zorgen voor waardevolle leads. Advies op maat om jouw Social Media marketing direct en makkelijk op te zetten.

6

Conversie Optimalisatie

Een conversie is een actie waarbij een bezoeker om wordt gezet naar een klant of lead. Met A/B testing, Form Analytics en Heatmaps zorgen wij ervoor dat jouw conversieratio blijft toenemen!

Opdrachtgevers