Zo verbeter ik de vindbaarheid

 • 1

  Diagnose

  Wat is de stand van zaken op het gebied van meetbaarheid en vindbaarheid? Welke strategieën worden er toegepast en hoe wordt success gemeten?

 • 2

  Behandelplan

  Met een SEO en website audit leg ik de vinger op de zere plek. Ik lever concrete verbeterpunten voor de vindbaarheid en gebruikservaring en peil het kennisniveau in uw organisatie.

 • 3

  Implementatie

  In samenwerking met uw ontwikkelaar en tekstschrijver draag ik zorg voor de implementatie van de verbeterpunten. Eventueel kunt u gebruik maken van mijn netwerk van freelancers.

 • 4

  Training

  Met beter vindbare informatie maakt u tijd vrij voor uw medewerkers om bij te dragen aan uw online marketing activiteiten. Ik train ze om zelf gebruik te maken van Google Analytics, hoe ze goede SEO teksten kunnen schrijven en social media posts kunnen maken.

 • 5

  Nazorg

  Na afronding van de implementatiefase en trainingen, houd ik mijn vinger aan de pols, zodat uw organisatie de vindbaarheid kan blijven verbeteren. Ik blijf uw gesprekspartner op het gebied van online marketing en u behoudt toegang tot mijn specialistische kennis.

   

7 stappen naar betere vindbaarheid

Leer om zelf SEO uit te voeren met deze e-mail cursus. Gedurende een week ontvangt u elke dag een concreet stappenplan om de vindbaarheid van uw organisatie te verbeteren.


Stel uw pakket samen

SEO Audit

Een 360° scan van de content, techniek en linkpopulariteit van uw website.

Prijs : €750,-

Creatie Meetplan & Dashboard

Uw strategieën en KPI’s vertaald naar een digitaal meetplan, welke altijd inzichtelijk is via een dashboard in Google Data Studio.

Prijs : €450,-

Website Audit

Deze website review brengt het bezoekersgedrag in kaart en legt de knelpunten m.b.t. gebruiksvriendelijkheid bloot. Het resultaat zijn concrete verbeterpunten voor een betere gebruikservaring.

Prijs : €750,-

Training Webanalytics

Meten = weten, als je weet wat je meet. Webanalytics is een vakgebied met veel valkuilen. In deze training leren uw medewerkers hoe ze zelf vragen kunnen beantwoorden met gebruik van Google Analytics.

Prijs : €500,- / halve dag

Interim

Soms is een audit niet genoeg om de vindbaarheid van uw organisatie op orde te brengen. Daarom kunt u mij ook op periodieke basis inhuren.

Prijs : €650,- / dag

Training SEO

SEO is een specialistisch vak. Echter zijn er talloze werkzaamheden die ook uitgevoerd kunnen worden door uw medewerkers. Dit komt door het grote aantal factoren (200+) dat de vindbaarheid in Google beïnvloed. Deze training richt zich op essentiële vaardigheden ter verbetering van SEO.

Prijs : €500,- / halve dag

SEO Specialist inhuren

Het inhuren van een SEO specialist is een van de eerste stappen op het gebied van professionele digitalisering. Ik begrijp dat de opties en keuzes duizelingwekkend kunnen zijn. Daarom raad ik aan om deze video van Google te bekijken over het inhuren van een SEO specialist.

Mijn SEO Toolkit:

Zij gingen u voor

author
Ferry Loeve
L'Oréal

“Top resultaat! Met Jan’s SEO advies is onze vindbaarheid drastisch verbeterd. Tevens heeft hij ons aangeleerd hoe we zelf de vindbaarheid kunnen blijven verbeteren. Kortom, echt een aanrader”

author
Bart Hergaarden
IndiaConnected

“Jan heeft uitstekende resultaten gerealiseerd in het verbeteren van de vindbaarheid van onze B-2-B website. Strategisch, maar ook hands-on en een goede communicator.”

author
Nick Aldewereld
Aldewereld Consultancy

“Samenwerking met Jan op SEO projecten is een echte gamechanger. Hij bezit sterke theoretische kennis om uitstekende strategieën uit te zetten voor online vindbaarheid en weet het ook te implementeren”

Opdrachtgevers